Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού


Δεν έκαναν και κάτι στον Ολυμπιακό

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού και το νέο στόχο που πρέπει να θέσουν οι "ερυθρόλευκοι"

Οι υποχρεώσεις δεν ολοκληρώθηκαν, υπάρχει ένας αγώνας κυπέλλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη, ωστόσο, ήταν τέτοια η πίκρα του κόσμου, που αισθάνθηκαν την ανάγκη να προσδιορίσουν το εγγύς μέλλον.



Στο μονοπάτι αυτό, "έκατσε" η νίκη επί της Άρσεναν. Αυτό το αποτέλεσμα δε συνοδεύτηκε με πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λίγκ, ανέβασε όμως το ηθικό του κόσμου και σε συνδυασμό με την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, στο λιμάνι συνεχίζουν να σκέφτονται και ευρωπαϊκά.

Επί της ουσίας βέβαια, δεν έκαναν και κάτι! Η συνέχεια στην Ευρώπη θα δοθεί σε ενάμιση μήνα, όσο για το πρωτάθλημα μετά και το πέρας της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ, μπορώ με βεβαιότητα να γράψω ότι κατακτήθηκαν τέσσερα άνετα τρίποντα με καλή μπάλα κατά διαστήματα, όμως δεν αποτελούν και εγγύηση για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός οφείλει να θέσει καινούργιο στόχο.

Κυνηγάει ακόμη


Δεν ξέρω τι θα πει ο Βαλβέρδε κοιτάζοντας το πρόγραμμα, όμως οι νίκες που πήρε  η ομάδα του, δεν φτάνουν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Αν προστεθούν τα παιχνίδια που χρωστάει ο Παναθηναϊκός και αν υποθέσουμε ότι οι "πράσινοι" θα πάρουν το ...εξάποντο, τότε ο Ολυμπιακός είναι πίσω στην βαθμολογία. Και είναι πίσω γιατί έχασε στην Τρίπολη. Αυτή ήταν το αποτέλεσμα εκτός προγράμματος και αυτό συνεχίζει να... κυνηγάει την ομάδα.

Το καλό για τους "ερυθρόλευκους" είναι, ότι δεν ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι. Και δεν έχουν και καμία δουλειά να το κάνουν. Αντιθέτως ως ομάδα που σέβεται την ιστορία της και τη φανέλα της, θα πρέπει να καθορίσει και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τα μεταγραφικά. Δεν συντρέχει λόγος να αφήσει δεξιά κι αριστερά να διαρρέουν διαφόρων ειδών φήμες.

Το καλύτερο που έχουν να πράξουν οι Ολυμπιακοί, είναι αυτή την φορά, να πουν αν πρόκειται να κινηθούν στις μεταγραφές και αν ναι, ας ξεκαθαρίσουν τους στόχους. Δεν εννοώ να ανακοινώσουν και ονόματα, αυτό είναι κάτι πραγματικά δύσκολο να συμβεί. Τουλάχιστον όμως να προστατεύσουν την ομάδα τους, αλλά και την ηρεμία τους, ορίζοντας οι ίδιοι το τι θα προσπαθήσουν να κάνουν. 

Επαναλαμβάνω, αυτό για το σκέλος εκτός των γραμμών, γιατί εντός γηπέδου, η ιστορία μόλις έχει ξεκινήσει για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός στον κόσμο όλο, που θα βγει να πανηγυρίσει για τις νίκες που έκανε η ομάδα του. Απλά τις κρατάει ως μια καλή βάση για την συνέχεια που αναμένεται ενδιαφέρουσα. Και θα πρέπει να 'ναι και πιο ευχάριστη ποδοσφαιρικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK