Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αμερικανός στρατηγός βλέπει «σύννεφα πολέμου» στην Ευρώπη


Ο αρχηγός του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσι, εξέφρασε τη μεγάλη του ανησυχία για την κρίση στην ευρωζώνη, μιλώντας σε εκδήλωση του «Ατλαντικού Συμβουλίου», ενός think tank με έδρα την Ουάσινγκτον.
Τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ικανοποίησαν τον Αμερικανό στρατηγό, τα οποία χαρακτήρισε «ασαφή» και «ανεπαρκή» για να κρατήσουν ενωμένη την ευρωζώνη.
«Η ευρωζώνη είναι σε μεγάλο κίνδυνο», είπε ο Ντέμπσι χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, τόνισε ότι μια πιθανή διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης εγείρει συνέπειες, οι οποίες αφορούν και το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Μια πιθανή κοινωνική εξέγερση θα έθετε σε κίνδυνο τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται στην Ευρώπη, στην περίπτωση που εκδηλωθούν εσωτερικά ξεσπάσματα βίας ή ακόμα και συνοριακές συγκρούσεις.

Οι ΗΠΑ διατηρούν περισσότερους από 80.000 στρατιώτες σε ευρωπαϊκά εδάφη και περίπου 20.000 πολιτικό προσωπικό. Οι περισσότερες από αυτές τις δυνάμεις βρίσκονται στη Γερμανία.
Μια δεύτερη ανησυχία του Αμερικανού στρατηγού έχει να κάνει με την κατασκευή του πολεμικού αεροσκάφους F-35, η οποία γίνεται με διεθνή σύμπραξη. Το project θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο, αν τα ευρωπαϊκά κράτη προχωρούσαν σε περικοπή των αμυντικών δαπανών.
«Είναι ξεκάθαρο ότι θα τεθούν σε κίνδυνο οι (αμυντικές) δαπάνες, αν επαληθευθούν οι οικονομικές προβλέψεις περί κατάρρευσης της ευρωζώνης», ανέφερε.
Ενδείξεις του κοινωνικού κινδύνου είναι η αντικατάσταση δύο εκλεγμένων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων από τεχνοκρατικές, της Ιταλίας και της Ελλάδας.
Οι προειδοποιήσεις του Αμερικανού στρατηγού για θερμό πολεμικό επεισόδιο λόγω οικονομικής κρίσης, δεν είναι οι πρώτες που εκφράζονται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικής Στράτφορ, προ δύο μηνών, με αφορμή την εκδήλωση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα, έβλεπε ως πιθανή λύση για το οικονομικό αδιέξοδο ένα θερμό επεισόδιο στην ανατολική Μεσόγειο.

Iσραηλινά ελικόπτερα κάνουν ασκήσεις στη Κύπρο


Έντονη κινητικότητα ισραηλινών ελικοπτέρων παρουσιάστηκε  σήμερα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αναφέρει το ΣΙΓΜΑ.
Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αιτήθηκαν και έλαβαν άδεια από την πολιτική αεροπορία, ώστε να διενεργήσουν αυτές τις ασκήσεις και να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Άλλες πληροφορίες του Sigmalive αναφέρουν ότι αυτή η κινητικότητα που παρουσιάζεται και έχει τις τελευταίες μέρες εντατικοποιηθεί, πιθανόν να σημαίνει ότι αναμένονται σύντομα θετικές εξελίξεις και καλά νέα αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης και το Φυσικό Αέριο.
Σημειώνεται ότι από την ημέρα έναρξης της γεώτρησης στην κυπριακή ΑΟΖ, οι περιπολίες και η παρουσία του Ισραήλ στην περιοχή της Κύπρου είναι έντονη.
Πρόκειται για άλλη μια υπενθύμιση από το Ισραήλ προς την Τουρκία, ότι δηλαδή η Κύπρος δεν είναι μόνη της σε αυτό τον τομέα.

VIDEO: Έξαλλος ο Χίτλερ ενημερώνεται για την οικονομική κρίση!


Ο Χίτλερ ζει και μόλις έχει ενημερωθεί για την οικονομική κρίση που κατατρέχει την Ευρώπη και ήδη εμφανίζει τάσεις εξάπλωσης και στην οικονομία της Γερμανίας.
Οι Βέλγοι, τελικά, έχουν πολύ χιούμορ…

Ολόκληρη η Ευρώπη χρωστάει στην Ελλάδα εδώ και 2500 χρόνια!


Την ώρα που Μέρκελ, Σαρκοζί και οίκοι αξιολόγησης προσπαθούν να υπολογίσουν το χρέος της Ελλάδας, δύο Γάλλοι Καθηγητές Φιλοσοφίας, με άρθρο τους στην εφημερίδα «Le Figaro», δίνουν τη δική τους απάντηση.
Οι δύο καθηγητές, Τιερί Φορμέ και Μαρτέν Στεφένς, του πανεπιστημίου της Μετς, κάνουν ευθέως λόγο για ένα τεράστιο χρέος της Ευρώπης απέναντι στη χώρα που ονομάζεται Ελλάδα και το οποίο πλέον είναι ανυπολόγιστο! Φέρνουν μάλιστα στο μυαλό των αναγνωστών μία σειρά από έννοιες με ελληνική ρίζα, αναπτύσσοντας το κατά πόσο αυτές επηρέασαν όλη τη σύγχρονη Ευρώπη.
Ενώ, στο κλείσιμο του άρθρου, κάνουν ίσως το πιο καίριο ερώτημα: «Πώς είναι δυνατόν ένα κράτος να μπορεί να απειλείται από τις τράπεζες, οι οποίες οφείλουν την ύπαρξή τους στο νομικό πλαίσιο που θέτουν αυτά τα ίδια τα κράτη». Αυτά να τα ακούν κάποιοι και εδώ στην Ελλάδα που είναι έτοιμοι να πληρώσουν το φόρο υποτέλειας που μας ορίζουν οι ξένοι…

VIDEO-ΣΟΚ: Τζιπ πάτησε κοριτσάκι!


Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου!
Σε αγορά της επαρχίας Ζινγιάνγκ μια μητέρα προχωρά, κρατώντας από το χέρι το πεντάχρονο κοριτσάκι της. Ξαφνικά δημιουργείατι μία ένταση μεταξύ τους και το παιδάκι αφήνει τη μητέρα του και κάθεται στη μέση του δρόμου, αρνούμενο να κινηθεί.
Την ίδια στιγμή, λίγα μέτρα πιο πέρα, ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ ξεκινάει την πορεία του. Πλησιάζει το σημείο όπου παραμένει καθισμένο το παιδί, αλλά δε σταματάει. Μάλλον δε το είδε! Και περνάει από πάνω του!
Η οδηγός αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και κατέβηκε για να ελέγξει. Κι όταν έκπληκτη αντίκρισε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της το 5χρονο κορίτσι, σήμανε συναγερμός. Η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση.
Μαζί με άλλους περαστικούς, η γυναίκα οδηγός και η μητέρα του παιδιού σηκώνουν το αυτοκίνητο, όσο ήταν δυνατόν, για να απεγκλωβίσουν το κοριτσάκι. Και τα κατάφεραν! Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε σπίτι της…
Άλλη φορά η μικρή μας φίλη θα ξέρει που πρέπει να σταθεί…

Έβγαζε το “μεροκάματο” τάζοντας διορισμούς…


Έβγαζε το “μεροκάματο” τάζοντας διορισμούς…

Περίπου 20.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από τα “θύματά” της μία 55χρονη ομογενής από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαπατούσε ανέργους, τάζοντας τους διορισμούς σε δημόσια νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα, η 55χρονη ....
κατόρθωσε να εξαπατήσει 17 πολίτες, από τους οποίους απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 18.880 ευρώ, λέγοντας ότι μπορεί μέσω των διασυνδέσεων που έχει να τους διορίσει σε Νοσοκομείο της πόλης, σε θέσεις οδηγού ασθενοφόρου, στο τμήμα καθαριότητας, ως νοσηλευτικό προσωπικό, κ.ο.κ.
Η 55χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι, καθώς στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα λαθραίων τσιγάρων, αλλά και δημόσια έγγραφα, η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.
Η συλληφθείσα, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για «Απάτη κακουργηματικής μορφής» και παράβαση του Νόμου «περί Τελωνειακού Κώδικα», οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης βλέπει Πετρούλα


Ο Μπομπ Σφουγγαράκης βλέπει Πετρούλα

Η Πετρούλα εχει κατακτήσει και το βυθό του Μπικίνι οπου ζει ο Μπομπ Σφουγγαράκης με την παρέα του. Ο Μπομπ προς το παρόν δε θέλει να μάθει ο Γκάρυ, το σαλιγκάρι, τι βλέπει....



Δείτε το βίντεο...


Sex στους συρμούς του τρένου


Sex στους συρμούς του τρένου

«Κόβεται το σεξ;» είχε αναρωτηθεί σοφά η Θεοπούλα στο «Παρά πέντε»….. Μόνο που κάποιες φορές το πάθος ξεπερνά τα όρια… Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή ενός ζευγαριού που έβγαλε τα μάτια του δημόσια στο μετρό του Τορόντο! Τίποτα δεν τους πτόησε… Τι κι αν πέρναγαν...




διάφοροι επιβάτες; Εκείνοι εκεί… συνέχιζαν να κάνουν σεξ ενώ ένας επιβάτης τους βιντεοσκοπούσε. Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο σταθμό της Spadina.

Οι αμαξοστοιχίες σταμάτησαν για περίπου 14 λεπτά και κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε το ζευγάρι.


ΒΙΝΤΕΟ: Κάμερα κατέγραψε την πτώση αεροπλάνου με 14 νεκρούς σε σχολείο


ΒΙΝΤΕΟ: Κάμερα κατέγραψε την πτώση αεροπλάνου με 14 νεκρούς σε σχολείο

Πριν από λίγες μέρες, στις 10 Δεκεμβρίου αεροπλάνο συνετρίβη πάνω σε σχολείο, στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Σκοτώθηκαν 14 άτομα μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά. Το δυστύχημα κατέγραψε με την κάμερα τυχαία μια παρέα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο



Μεγάλη απάτη μέσω internet - Στέλνουν email παγίδα με δήθεν επιστροφή φόρου

Μεγάλη απάτη μέσω internet - Στέλνουν email παγίδα με δήθεν επιστροφή φόρου

Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.

Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά, καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές. Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται.......
κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται.



Εκεί, ζητούνται τα προσωπικά δεδομένα του παραλήπτη (ονοματεπώ νυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, κ.α), στοιχεία πρόσβασης σε τραπεζικό λογαριασμό (όνομα χρήστη-userid και συνθηματικό-password), καθώς και όλα τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. 


Σε περίπτωση που λάβετε αυτό το μήνυμα (δείτε συνημμένο αρχείο), ή αντίστοιχα μηνύματα από τράπεζες και άλλους οργανισμούς στα οποία σας ζητούν να συμπληρώσετε στοιχεία σας για να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό, σκεφθείτε: 

- Κανένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός ή εταιρεία δεν χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τέτοιου είδους υποθέσεις.
- Μην απαντάτε ποτέ σε τέτοιου είδους μηνύματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα διαγράψετε και να ενημερώσετε την εταιρεία ή τον οργανισμό που εμφανίζεται ως αποστολέας για το περιστατικό.
-Μην συμπληρώνετε διαδικτυακές φόρμες στο Διαδίκτυο χωρίς να έχετε διαβάσει κάποιο κείμενο (όροι χρήσης/ πολιτική απορρήτου) που να προσδιορίζει τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε.
newsit


Απίστευτο βίντεο-"Ευγενική" αρκούδα ανταποδίδει χαιρετισμό

Απίστευτο βίντεο-"Ευγενική" αρκούδα ανταποδίδει χαιρετισμό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποδεικνύει, ότι τα ζώα μπορούν να είναι εξίσου ευγενικά με τους ανθρώπους. Έτσι, μία αρκούδα δε διστάζει να ανταποδώσει τον χαιρετισμό σε μία τουρίστρια που περνούσε με το αυτοκίνητό της μπροστά από ένα καταφύγιο ζώων στην Ουάσιγκτον.

Η τουρίστρια.......
έμεινε άναυδη, όταν χαιρέτισε το τεράστιο πλάσμα και εκείνο του ανταπόδωσε τον χαιρετισμό. Καθώς η γυναίκα πλησιάζει με το αυτοκίνητό της το καταφύγιο, αρχίζει να επιβραδύνει και στην συνέχεια χαιρετά την αρκούδα.

Τότε, εκείνη κάθεται πίσω στα δυνατά της πόδια και ξαφνικά ανταποκρίνεται στον χαιρετισμό κουνώντας με χαρά την τεράστια πατούσα της.


Αποκάλυψη-Συνδετικός κρίκος από Πειραιά για το deal..πρίγκηπα -ΠΑΟ


Αποκάλυψη-Συνδετικός κρίκος από Πειραιά για το deal..πρίγκηπα -ΠΑΟ

Θα πίστευε κανείς πως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Βλάση Τσάκα ήταν πρώην διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού; Κι όμως...

Μπορεί κάποιοι να επιμένουν να πιστεύουν πως ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν βρέθηκε σε αυτή την ιστορία ουρανοκατέβατος, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα....


Ο Βλάσης είναι γνωστός με παλιό μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αδερφό πρώην προέδρου της πειραιώτικης ΠΑΕ (!), ο οποίος αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Να το προχωρήσουμε λίγο ακόμα; Ο ίδιος άνθρωπος είναι βαφτιστήρι του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος τον έχει παντρέψει κιόλας! Μάλιστα, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη υπάρχει και συγγένεια αίματος...

Απίστευτο; Κι όμως, είναι αληθινό και δείχνει πως οι εποχές έχουν, πλέον, αλλάξει και ο καθένας κοιτάζει να κάνει τη δουλειά του και πώς θα βγει κερδισμένος μέσα από από αυτή...
sportdog


smoke from your fingertips



Magic Smoke - Produce smoke from your fingertips







ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK