Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά τα χρήματα αγοράζουν την... ευτυχία;


Τελικά τα χρήματα αγοράζουν την... ευτυχία;

Έτσι πάνε αυτά.. Αν έχεις τα λεφτά, το πιθανότερο είναι να έχεις κορίτσια σαν και αυτά της φωτογραφίας! Ο λόγος για το κουνελάκι του Playboy (Jenna Bantley) και πολυεκατομμυριούχο αγαπημένο της.. Δείτε μερικές φωτογραφίες εδώ!!


Τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε μαζί ?


Τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε μαζί ?

Η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης! Εσείς πώς κοιμάστε ?


1) Η γυναίκα είναι σε εμβρυική στάση και ο άνδρας την αγκαλιάζει.
Ο άνδρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση πλήρης και ισορροπημένη.


2) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα και η γυναίκα κοιμάται με γυρισμένη την πλάτη σε εμβρυική στάση.Το ζευγάρι αγαπά την ανεξαρτησία και απεχθάνεται την καταπίεση.

3) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα εφάπτονται.Η πιο ερωτική στάση ύπνου. Η σχέση είναι σχετικά επιφανειακή και παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ.

4) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα δεν αγγίζονται.Η σχέση έχει ψυχρανθεί ή έχει προηγηθεί καυγάς.

5) Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο.Η σχέση είναι στην αρχή και το ζευγάρι πολύ ερωτευμένο!

6) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τη γυναίκα, η οποία ακουμπά στο στήθος του.
Έτσι κοιμούνται τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη, και η γυναίκα θέλει να μπορεί να στηρίζεται στον άντρα της.

7) Η γυναίκα κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τον άνδρα, ο οποίος ακουμπά στο στήθος της.Ο άνδρας έχει την ανάγκη να νιώθει μητρική στοργή από τη γυναίκα του.


Παραλίγο να πεθάνει από ένα χάμπουργκερ


Παραλίγο να πεθάνει από ένα χάμπουργκερ

Δεν μπορούσε να φανταστεί  ότι καταναλώνοντας ένα χάμπουργκερ θα έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή ο 5χρονος Thomas Miller ο οποίος επέζησε από δώδεκα επεμβάσεις στον εγκέφαλο, κινδύνευσε από νεφρική και...
ηπατική ανεπάρκεια, από παράλυση και γλύτωσε την τύφλωση στα δύο του μάτια!
Το χάμπουργκερ περιείχε στέλεχος του E.coli που είχε να εμφανιστεί στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Για να καταφέρει να νικήσει το βακτήριο παρέμεινε επί μήνες στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλονταν σε ειδικές θεραπείες.


 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική Sun εμφάνισε τα απειλητικά για τη ζωή του συμπτώματα 24 ώρες αφότου είχε καταναλώσει ένα μοσχαρίσιο χάμπουργκερ, σε μια οικογενειακή έξοδο στη Σκωτία.Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου άρχισε ο Γολγοθάς του μικρού. Διέταξαν να γίνει μετάγγιση αίματος, αλλά αντιλήφθηκαν ότι ο ιός είχε ήδη προσβάλλει τον εγκέφαλό του. Η περίπτωση του Thomas ήταν τόσο σπάνια που οι γιατροί ήταν σε συνεχή επικοινωνία με ειδικούς από τον Καναδά.
"Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποια στομαχική διαταραχή, αλλά 24 ώρες μετά η κατάστασή του χειροτέρευσε τόσο που άρχισε να φτύνει αίμα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Επειδή ήταν ο πιο μικρός οργανισμός ο ιός τον "χτύπησε". Ήταν τρομακτικό. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Κρατούσε το κεφάλι του και τσίριζε γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί" θυμάται η μητέρα του.

 Μετά την εγχείρηση οι γιατροί χορηγούσαν ισχυρά αντιβιοτικά στο παιδί. Ωστόσο μετά από μια μαγνητική στον εγκέφαλό υπήρχαν δύο  αποστήματα, στα οποία δεν "έφταναν" τα αντιβιοτικά.
Μετά από 20 εβδομάδες ο Τhomas επέστρεψε στο σπίτι του ωστόσο τα βάσανα συνεχίστηκαν. Έπαθε αλλεργική αντίδραση από τα φάρμακα που έπαιρνε "Το δέρμα του έμοιαζε σαν καμένο. Πήγα να τον σηκώσω και το δέρμα του έμεινε στα χέρια μου" είπε ο πατέρας του Andrew.

 Τον Ιανουάριο του 2010 υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τρία ακόμη αποστήματα. Ως από θαύμα ο μικρός ανάρρωσε.


Φεύγει από την Ρεάλ ο Ρονάλντο!


Φεύγει από την Ρεάλ ο Ρονάλντο!

Το γυαλί... ράγισε στο Clasico και ο Ρονάλντο ετοιμάζεται να πει «αντίο» στη Μαδρίτη. Ο Πορτογάλος φέρεται έντονα δυσαρεστημένος με κόσμο, Μουρίνιο, ευτυχισμένος όμως με Σίτι!

Ο ακριβότερος «γάμος» του κόσμου περνά κρίση και μάλιστα τα σενάρια μιλούν για... 
πρόωρο διαζύγιο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Ρεάλ μετά την άσχημη εμφάνισή του στο Clasico, ενώ σε αντίθεση με τον Κασίγιας, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπερασπίστηκε. Οι Ισπανοί μιλούν για... κατάθλιψη και μόνο ένας «χωρισμός» θα του έφερνε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο.

Ο Πορτογάλος αισθάνεται «προδομένος» από τους φίλους της Ρεάλ, αλλά και από τον προπονητή του, δεν είναι ικανοποιημένος με το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατακτά τίτλους. όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος δεν είναι τόσο σίγουρος πως η «Βασίλισσα» μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τρία διαδοχικά πρωταθλήματα. Οι σχέσεις ανάμεσα σε Μουρίνιο και Ρονάλντο έχουν διαταραχθεί και μπορεί ο τεχνικός των Μαδριλένων να τονίζει πως όλα είναι καλά, ωστόσο δύσκολα οι δυο τους θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν μετά το καλοκαίρι... Σε όλα αυτά, υπάρχει και η πρόταση – σοκ της Σίτι, με τους «Πολίτες» να έχουν ήδη προσεγγίσει τους Μαδριλένους για τη μεταγραφή που μπορεί να αγγίξει τα 150 εκατ. ευρώ, κάτι άλλωστε που είχε γίνει και το περσινό καλοκαίρι.

Σοκ: Αστυνομικός χτυπά με τίζερ 14χρονη μαθήτρια


Σοκ: Αστυνομικός χτυπά με τίζερ 14χρονη μαθήτρια

Μια σοκαριστική σκηνή αστυνομικής βίας εναντίον μιας 14χρονης μαθήτριας στις ΗΠΑ είδε το φως της δημοσιότητας, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που δείχνει τον αστυνομικό να τη χτυπά με ηλεκτρισμό στη βουβωνική χώρα και να την παραλύει... Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο....





της έρευνας που έχει ξεκινήσει μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά του αστυνομικού η νεαρή κοπέλα. Η 14χρονη Κεσάνα Γουίλσον από τη Φιλαδέλφια δέχθηκε επίθεση από τον Τζέισον Αμάρι στις 29 Σεπτεμβρίου, έξω από το σχολείο της, όπου βρισκόταν με φίλους.

Το βίντεο δείχνει μόνο τη βίαιη σκηνή και όχι τι προηγήθηκε. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η μαθήτρια επέδειξε βίαιη συμπεριφορά, καθώς αντιστάθηκε στη σύλληψή της και του έδωσε αγκωνιά στο πιγούνι.

Η κοπέλα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός την έπιασε από πίσω και την έσπρωξε στο αυτοκίνητο.

Στην αρχή του βίντεο, φαίνεται η κοπέλα να περπατά με φίλους της έξω από το σχολείο, ενώ στο σημείο βρίσκονται αρκετοί μαθητές. 

Στη συνέχεια, το βίντεο διακόπτεται και δείχνει μόνο την τελευταία σκηνή του περιστατικού, κατά την οποία φαίνεται ο αστυνομικός να μάχεται με την μαθήτρια. 

Αφού τη σπρώχνει προς ένα αυτοκίνητο, οπισθοχωρεί, αρπάζει το τίζερ του (όπλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να παραλύει το θύμα) και τη χτυπάει στη βουβωνική χώρα.


Onalert-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Όλη η πρόταση του ΓΕΣ για το νέο ειδικό μισθολόγιο.Ποιοι χάνουν


Onalert-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Όλη η πρόταση του ΓΕΣ για το νέο ειδικό μισθολόγιο.Ποιοι χάνουν





Το Onalert αποκαλύπτει όλη την πρόταση του ΓΕΣ για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών.

Στην πολυσέλιδη πρότασή του του ΓΕΣ ξεκινά με μία αναγκαία επισήμανση:

“Οι αποδοχές των στρατιωτικών υπέστησαν τις σχετικές μειώσεις ...χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση ,παρόλη την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος και τις ειδικές συνθήκες στις οποίες εργάζονται...

Ανεστάλησαν οι μισθολογικές προαγωγές και επίδομα χρονου υπηρεσίας (ΕΧΥ) με αποτέλεσμα μία επιπλέον μεγάλη μείωση των αποδοχών των Στρατιωτικών,μη αντίστοιχη μ΄ αυτή των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων,καθόσον το ΕΧΥ και οι μισθολογικές προαγωγές αποτελούν κατ΄ ουσία την καρδιά του ειδικού μισθολογίου των Στρατιωτικών...

Ουσιαστικά με την αναστολή των Μισθολογικών Προαγωγών και του ΕΧΥ παύει να υφίσταται ειδικό μισθολόγιο,καθ΄ όσον στα άλλα ειδικά μισθολόγια (δικαστών,καθηγητών κτλ) οι μισθολογικές προαγωγές δεν έχουν την ανάλογη βαρύτητα που έχουν στο μισθολόγιο των στρατιωτικών.Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ΕΠΟΠ που προσελήφθησαν το 2010 θα λάβουν αποδοχές Επιλοχία,όχι σε τρία χρόνια υπηρεσίας,αλλά σε οκτώ χρόνια...”

“Επιπρόσθετα”, αναφέρει το ΓΕΣ,με την αναστολή των Μισθολογικών Προαγωγών έχουμε ως αποτέλεσμα την συνταξιοδότηση των στρατιωτικών τουλάχιστον με δύο μισθολογικούς βαθμούς χαμηλότερους με αποτέλεσμα να λαμβάνουν κύρια και επικουρική σύνταξη αλλά και εφάπαξ βοήθημα με δύο έως πέντε μισθολογικούς βαθμούς χαμηλότερα ,ενώ στελέχη με τους ίδιους βαθμούς και με λιγότερα χρόνια υπηρεσίας,τα οποία αποστρατεύτηκαν αυτεπάγγελτα ή με αίτησή τους πριν από την 1.7/2011,να λαμβάνουν μεγαλύτερη σύνταξη επικουρικά και εφάπαξ...”

Σύμφωνα με τη πρόταση του ΓΕΣ η κατάσταση αυτή μπορεί να ξεπεραστεί με δύο τρόπους:

•Με το ξεπάγωμα των Μισθολογικών Προαγωγών και του ΕΧΥ,αναδρομικά από 1-7-2011 και τη διατήρηση του υπαρχόντος ειδικού μισθολογίου

•Με την εφαρμογή ενός νέου ειδικού μισθολογίου,το οποίο θα περιέχει τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου μισθολογίου.


Συγκεκριμένα προτείνει:

•Σύνδεση του Βασικού μισθού και των ειδικών επιδομάτων με το διοικητικό βαθμό

•Απλοποίηση του μισθολογίου με την ύπαρξη λιγότερων ειδικών επιδομάτων

•Σύνδεση της εργασίας με την παραγωγικότητα

•Δημιουργία κινήτρων παραμονής των στελεχών στις ΕΔ

•Διατήρηση των νέων συντάξεων στα επίπεδα των αντίστοιχων προηγούμενων ώστε να μην υπάρχουν αδικίες


•Μικρή μείωση έως 30 ευρώ στις αποδοχές των ΕΠΟΠ που έχουν υπηρεσία κάτω των 5 ετών


•Μη θεσμοθέτηση των παγίων ΗΕΕ που ουσιαστικά αποτελούν αποδοχές λογω δημοσιονομικής αδυναμίας

•Μη θεσμοθέτηση αποζημίωσης για 24ωρες υπηρεσίες λόγω δημοσιονομικής αδυναμίας

Το ΓΕΣ προτείνει επίσης η ψήφιση του ενιαίου ειδικού μισθολογίου να είναι ενιαία για στρατιωτικούς και στελέχη των σωμάτων ασφαλείας ,ώστε να υπάρχει “μεγαλύτερη δυσκολία σε μελλοντικές αλλαγές”. Επισημαίνει ότι ουσιαστικά σήμερα τα σώματα ασφαλείας έχουν καλύτερο μισθολόγιο από αυτό των στρατιωτικών.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ













Τερματοφύλακας... βαμπίρ (vid)


Τερματοφύλακας... βαμπίρ (vid)



Το ματς δεν έγινε στα Καρπάθια, αλλά στην πόλη της Αργεντινής, Χοβίτα, ωστόσο ο... δράκουλας «χτύπησε» ξανά. Γκολκίπερ της Ρεκρεατίβο δάγκωσε αντίπαλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο!


Τελικά κυκλοφορούν... βαμπίρ ανάμεσά μας; Οι Αργεντίνοι αρχίζουν να το πιστεύουν και αιτία, η επίθεση ενός γκολκίπερ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Στο ματς της τοπικής Λίγκας στην Κόρδοβα, η Ρεκρεατίβο υποδεχόταν την Ντεπορτίβο και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γκαμπριέλ Ορόθκο σε μια ανύποπτη φάση...
δάγκωσε τον αντίπαλό του. Το ματς έγινε άνω κάτω το «βαμπίρ» ήταν ατάραχο, ενώ το... θύμα, Νίκολας Καρντινάλ σφάδαζε στους πόνους από το τραυματισμένο του μάγουλο. Έτσι, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να εμβολιαστεί!


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!! 

   XASOMERADIKO X-POWER

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK