Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Γυναικολογίες" - 7 πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες!


Αν υπάρχει ένας λόγος -πέρα από απλή διαστροφή- να διαβάζεις γυναικεία περιοδικά, είναι για τα «διαμαντάκια» που κρύβουν στις σελίδες τους. Τα ονομάζουν τύπου «Μυστικά για τις γυναίκες που οι άντρες δεν ξέρουν» και παρέχουν όλη την ...τελευταία πληροφόρηση πάνω σε φλέγοντα γυναικεία ζητήματα.

Ξεπατικώνοντας λοιπόν τις τελευταίες αποκαλύψεις

Ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο


Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι το κεφάλι τους είναι έτοιμο να σπάσει και ψάχνουν τρόπους να ανακουφίσουν τον πονοκέφαλο που τους βασανίζει. Θυμηθείτε ότι ο πονοκέφαλος είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί αρκεί να εντοπίσουμε τί τον προκαλεί!
Οι κυριότεροι παράγοντες που οφείλονται για τους πονοκεφάλους είναι:.Το στρες
Το 80% των περιπτώσεων ημικρανίας τις προκαλεί το άγχος σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

Απίστευτη μεταμόρφωση: Πώς από 20 χρονών… γίνεσαι 80! - VIDEO


«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον…», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και δεν είχαν άδικο.Η αλλαγή που πραγματοποιείται στο πρόσωπο είναι τρομακτική, ειδικά όταν μιλάμε για ένα εικοσάχρονο κορίτσι, που μεταμορφώνεται σε μια 80χρονη ηλικιωμένη γυναίκα.
Η διαδικασία της «ηλικιακής μεταμόρφωσης» είναι...μια εντυπωσιακή και χρονοβόρα διαδικασία, που λαμβάνει χώρα καθημερινά στον κινηματογράφο και την τηλεόραση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πόσοι, όμως, από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από μια τέτοια προσπάθεια και πώς ένα δροσερό νεανικό πρόσωπο «μετατρέπεται» σε μια γερασμένη και κουρασμένη φιγούρα; DEITE TO VIDEO

DC Avanti: Το πρώτο ινδικό sports car!


Στην Έκθεση του Ν. Δελχί η εταιρεία DC Design παρουσίασε το Avanti, ένα… εγχώριο sports car που φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της κατηγορίας στην ινδική αγορά.Η DC Design είναι μια ινδική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή αυτοκινήτων από...την κατηγορίας του… Tata έως και εκείνης των πολυτελών Bentley! Έως τώρα, όμως, ο Ινδός κατασκευαστής δεν έχει παρουσιάσει κάποιο μοντέλο ευρείας παραγωγής, καθώς έχει περιοριστεί αποκλειστικά στην κατασκευή one-and-off πρωτοτύπων μοντέλων για την ινδική κυρίως αγορά για λογαριασμό εταιρειών, όπως η Renault και

Ο δρόμος ανοιχτός και το χιόνι 20 μέτρα! video

Tateyama Kurobe Alpine Route που βρίσκεται στο νησί Honshu στις Ιαπωνικές Άλπεις. Αν και το χιόνι έχει φτάσει τα 20 μέτρα, καθαρίζουν τους δρόμους!...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Ανεβάστε τη λίμπιντο του συντρόφου σας


Τα οικονομικά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση, αλλά και το άγχος είναι οι κυριότερες αιτίες που οι άνθρωποι δεν έχουν διάθεση για ερωτική επαφή.Μέχρι σήμερα υπήρχε η πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν...χαμηλή διάθεση για ερωτική επαφή, αλλά τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότεροι άνδρες έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το γυναικείο φύλο, και κατ' επέκταση για την σεξουαλική επαφή.

Όσο υπάρχει η οικονομική αβεβαιότητα αλλά και η έλλειψη εργασίας, σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους σεξολόγους,

Η «σεξοβόμβα» του BBC αναστατώνει ξανά!


Κάθε φορά που φωτογραφίζεται επικρατεί «πανικός» και οι σέξι πόζες της κάνουν τον γύρο του κόσμου!Ο λόγος για την 26χρονη καλλονή από την Βρετανία, Jessica Jane Clement, που για άλλη μια φορά βγήκε από τα ρούχα της προς...τέρψιν του αντρικού πληθυσμού.

Η τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής του BBC «The Real Hustle», φόρεσε τα μαύρα, αισθησιακά εσώρουχά της και μας έδειξε την άγρια πλευρά της στο βρετανικό περιοδικό Nuts.

Η Jessica γεννήθηκε ...............

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK