Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη η Ελλάδα σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη


Πρώτη η Ελλάδα σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη

Στην οικονομική κρίση οφείλεται η αυξητική τάση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Μόνο το πρώτο πεντάμηνο του έτους, η αύξηση περιστατικών άγγιξε το 40%. Διαβάστε τι "λένε" τα στοιχεία αναλυτικά...

Σύμφωνα με στοιχεία της εθελοντικής οργάνωσης "Get Involved", του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η χώρα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις ευρωπαϊκές χώρες, που παρουσιάζουν αύξηση των αυτοκτονιών.

Ειδικότερα, μόνο το πρώτο πεντάμηνο του 2011 καταγράφεται ποσοστό αύξηση που αγγίζει το 40%.
Οι ειδικοί πάντως επισημαίνουν ότι τα αίτια της αυτοκτονίας δεν είναι πάντα, ή μόνο, οικονομικά, καθώς συνήθως συνυπάρχουν ή προηγούνται άλλοι παράγοντες, όπως κατάθλιψη ή προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις.
Στην τηλεφωνική γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία, 1018, οι οικονομικοί λόγοι ήταν η συνήθης αιτία που άκουγαν οι υπεύθυνοι ψυχολόγοι από το 2007, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το κέντρο, χρονιά κατά την οποία η κρίση δεν είχε ακόμη εκδηλωθεί στην Ελλάδα.

Από τότε, οι κλήσεις τετραπλασιάστηκαν για να φτάσουν πέρσι τις 2.500.
Σήμερα, όλο και πιο συχνά καταφεύγουν στη γραμμή παρέμβασης άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της επιστημονικής επιθεώρησης "The Lancet", κατά την περίοδο 2007-2009 οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 17%.

Μετά την Αττική, η Κρήτη είναι η περιοχή με τις περισσότερες κλήσεις στην τηλεφωνική γραμμή 1018, ενώ μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περισσότερα από 20 άτομα αυτοκτόνησαν στην Κρήτη.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/12/blog-post_6371.html#ixzz1g3pf32Fl

Η επιτάχυνση και το ασυγκράτητο στήθος


Η επιτάχυνση και το ασυγκράτητο στήθος

Δεν άντεξαν στην επιτάχυνση και έσπασαν...

Βόλτα νόμιζε ότι θα κάνει μια νεαρή με ένα αγωνιστικό Toyota Supra και ντύθηκε ελαφρά. Με σκέρτσο και ...
φορώντας ένα λευκό πουκαμισάκι μπήκε συνοδηγός σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για να κάνει τον γύρο της πίστας.

Πότε όμως δεν φανταζόταν ότι τα κουμπιά του πουκαμίσου της δεν θα άντεχαν στην τρομερή επιτάχυνση.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της έγινε το μοιραίο... έσπασαν τα κουμπάκια και το πλούσιο στήθος ξεπρόβαλε σαν αερόσακος.

Απολαύστε την.



Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/10/blog-post_5120.html#ixzz1g3dc2aag

Η συναυλια δεν πήγε καλά


Η συναυλια δεν πήγε καλά

Καλό θα ήτα πριν βγείτε στη σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός σας να έχετε λύσει πρωτα τα μεταξύ σας προβλήματα.


Δείτε το βίντεο....



Άπαιχτη διαφήμιση…Αποσμητικό – «υπερπαραγωγή».

Ο χορευτής που αναστάτωσε το "Πρωινό ΑΝΤ1"


Ο χορευτής που αναστάτωσε το "Πρωινό ΑΝΤ1"

Ένας χορευτής διαφορετικός από τους άλλους έκανε ξαφνικά την εμφάνιση του στο "Πρωινό Αντ1" και προκάλεσε τα γέλια των συντελεστών με το πρωτότυπο τσιφτετέλι του! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αναστατώνει τα νυχτερινά κέντρα...
Μετά τον Κιάμο, τη Μαρινέλλα και την Έλλη Κοκκίνου, τώρα και στη μικρή οθόνη. Ο χορευτής που κλέβει την παράσταση με τις φιγούρες του, πήγε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και ξεσήκωσε τους πάντες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.



Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/11/1.html#ixzz1g3d2tqGT

Τσιπούρα και κολοχτύπα... on line! (ΒΙΝΤΕΟ)


Τσιπούρα και κολοχτύπα... on line! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός δεν γέλασε με την πρωτότυπη διαφήμιση εταιρίας τηλεφωνίας που παρουσίαζε έναν ιχθυέμπορο να συνομιλεί με το Μπάγκιγχαμ για να στείλει ταχυδρομικώς ψάρια στο Παλάτι της βασίλισσας με την ξεκαρδιστική ατάκα: ''And where exactly in Buckingham Street you would like your KOLOXTYPA Mrs Elizabeth?'' Και όμως αυτός ψαράς υπάρχει.....
Τα τελευταία χρόνια αγοράζουμε online, ρούχα, προϊόντα τεχνολογίας και δεκάδες άλλα πράγματα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Γιατί όχι και ψάρια;

Ε, λοιπόν ήρθε η στιγμή να παραγγείλουμε και...ψάρια πλέον είτε από το κινητό μας είτε από τον υπολογιστή μας και μάλιστα με άμεση παράδοση στο χώρο μας.

Είτε είμαστε στην δουλειά είτε στον σπίτι μας μπορούμε να παραγγείλουμε οποιόδηποτε ψάρι και με φθηνότερη χρέωση απο τα παραδοσιακά ιχθυοπωλεία!

Η διαφορά σε κάποια θαλασσινά αγγίζει μέχρι και τα 8 ευρώ φθηνότερα αρκεί να τα παραγγείλει κάποιος με ένα κλικ.

Η πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση ανήκει στον κ. Θοδωρή Χατζηχυδήρογλου ο οποίος δεν είναι καινούριος στον χώρο.

Έφτιαξε λοιπόν, ένα online σύστημα που μπορεί κάποιος να παραγγείλει ακόμα και από το κινητό του και να του έρθουν στον χώρο του χωρίς καμία χρέωση.

Μιλώντας στο NewsIt είπε πως αντιλαμβάνεται την νέα εποχή και προσαρμόζεται σε αυτή καθώς έβλεπε πως το ψάρι πλέον θεωρείται είδος πολυτελείας και έπρεπε να βρει ένα τρόπο ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες.

Και έτσι κατασκεύασε το on line ιχθυοπωλείο fishdelivery.gr.

Από εκεί μπορεί κάποιος να προμηθευτεί αστακούς, καραβίδες, κωλοχτύπες, συναγρίδες, φαγκριά, σαργούς και πολλά άλλα ψαρικά ενώ στην ιστοσελίδα παρέχονται ΚΑΙ συνταγές μαγειρέματος και επίσης υπάρχει κατηγορία για συμβουλές σχετικά με τι πρέπει να προσέχουμε στα ψάρια.



Τώρα θυμηθείτε και τις διαφημίσεις με τον χαρά!





Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/12/on-line.html#ixzz1g3csx4yL

Ο γυμνός που ξάφνιασε τον ρεπόρτερ (βίντεο)


Ο γυμνός που ξάφνιασε τον ρεπόρτερ (βίντεο)

Ο ρεπόρτερ του video βρισκόταν εκεί για να καλύψει τον μαραθώνιο. Που να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε..
Δείτε το βίντεο...


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/12/blog-post_2153.html#ixzz1g3ceHBK5

Ανακόντα επιτίθεται σε άνθρωπο!


Ανακόντα επιτίθεται σε άνθρωπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι γίνεται όταν ένας άνθρωπος τα βάζει με ένα από τα πιο επικίνδυνα φίδια; Ποιός βγαίνει νικητής; Δείτε την απίστευτη αναμέτρηση στο βίντεο που ακολουθεί!
Τα ανακόντα μπορεί να φθάσουν σε μήκος τα 7 μέτρα και σε βάρος τα 100 κιλά. Βρίσκονται στην τροπική Λατινική Αμερική, όπου έχουν την κοινή ονομασία ανακόντες.

Στο είδος τους ανήκουν τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο καθώς τρέφονται με θηλαστικά και πτηνά, τα οποία ακινητοποιούν σφίγγοντάς τα και στη συνέχεια συνθλίβοντάς τα.

Παρακολουθήστε την ομηρική μάχη μεταξύ ενός τέτοιου φιδιού και ενός παράτολμου άντρα.



partyspirit.gr


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/12/blog-post_7412.html#ixzz1g3VyRVHv

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK