Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΚ Συνδυασμός απουσιών και κακής μέρας η ήττα στο Περιστέρι


Συνδυασμός απουσιών και κακής μέρας η ήττα στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο και χάλασε το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών. Η κακή μέρα βασικών παικτών και οι απουσίες ο λόγος της ήττας. Το Sport24.gr αναλύει.

Η ήττα με τον Ατρόμητο δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση ούτε χρειάζεται να είσαι ο "σοφός" του ποδοσφαίρου προκειμένου να καταλάβεις του λόγους που η ΑΕΚ έχασε.

Οι αρκετές απουσίες (και πάλι), η κούραση των ποδοσφαιριστών και η κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί παίκτες ήταν αρκετά προκειμένου ο διψασμένος για εκδίκηση Ατρόμητος (άραγε από ποιόν;) πήρε τη νίκη στην έδρα του.
 

Οι λόγοι είναι απλοί...

  • Οι απουσίες πριν από το ματς ήταν στις 7 και κατά τη διάρκεια του αγώνα ανέβηκαν και πάλι στις 8. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης στο 30' έγινε αλλαγή, ενώ ο Κλωναρίδης από το 15' ζητούσε αλλαγή. Τα υπόλοιπα ονόματα τα ξέρετε...

  • Η κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί παίκτες της ομάδας για πρώτη φορά στο διάστημα που η ΑΕΚ έκανε το σερί των πέντε νικών, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Σιαλμάς που ήταν ο μοιραίος παίκτης σε άμυνα(παραλίγο) και επίθεση, ο Κάρλος που δεν του βγήκε, ο Μπέλεκ που δεν πέρασε από τα δεξιά ούτε μια φορά, ο Κάλα που γλιστρούσε, ο Μάκος, Κλωναρίδης. Ήταν αναμενόμενο να έρθει και αυτή η μέρα...

  • Η κούραση των παικτών του δικεφάλου που αρκετοί από αυτούς προέρχονταν από το παιχνίδι με την Στουρμ την Τετάρτη, αλλά και επειδή έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς στο διάστημα των πέντε νικών. Ο λόγος φυσικά, οι απουσίες της Ένωσης που όποιος έφευγε είχε τον μήνα στο τσεπάκι του και όπως ήταν φυσιολογικό κάποιοι έπρεπε να αναπληρώσουν το κενό... με συνεχόμενους αγώνες.

Άλλωστε όπως έγραψε και ο Κάλα σε προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: "Υπάρχουν μέρες που η τύχη δεν είναι μαζί σου και δεν σου δίνει το χέρι".

ΥΓ: Η χρονιά δεν τελείωσε, καθώς λίγο πριν μας αφήσει το 2011, ξεκινάει η τρίτη διοργάνωση που συμμετέχει η ΑΕΚ με τον αγώνα με την Καλαμάτα. Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να τις ξεπερνάς και να γίνεσαι ακόμα καλύτερος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK