Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ: Αστυνομικός χτυπά με τίζερ 14χρονη μαθήτρια


Σοκ: Αστυνομικός χτυπά με τίζερ 14χρονη μαθήτρια

Μια σοκαριστική σκηνή αστυνομικής βίας εναντίον μιας 14χρονης μαθήτριας στις ΗΠΑ είδε το φως της δημοσιότητας, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που δείχνει τον αστυνομικό να τη χτυπά με ηλεκτρισμό στη βουβωνική χώρα και να την παραλύει... Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο....





της έρευνας που έχει ξεκινήσει μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά του αστυνομικού η νεαρή κοπέλα. Η 14χρονη Κεσάνα Γουίλσον από τη Φιλαδέλφια δέχθηκε επίθεση από τον Τζέισον Αμάρι στις 29 Σεπτεμβρίου, έξω από το σχολείο της, όπου βρισκόταν με φίλους.

Το βίντεο δείχνει μόνο τη βίαιη σκηνή και όχι τι προηγήθηκε. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η μαθήτρια επέδειξε βίαιη συμπεριφορά, καθώς αντιστάθηκε στη σύλληψή της και του έδωσε αγκωνιά στο πιγούνι.

Η κοπέλα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός την έπιασε από πίσω και την έσπρωξε στο αυτοκίνητο.

Στην αρχή του βίντεο, φαίνεται η κοπέλα να περπατά με φίλους της έξω από το σχολείο, ενώ στο σημείο βρίσκονται αρκετοί μαθητές. 

Στη συνέχεια, το βίντεο διακόπτεται και δείχνει μόνο την τελευταία σκηνή του περιστατικού, κατά την οποία φαίνεται ο αστυνομικός να μάχεται με την μαθήτρια. 

Αφού τη σπρώχνει προς ένα αυτοκίνητο, οπισθοχωρεί, αρπάζει το τίζερ του (όπλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να παραλύει το θύμα) και τη χτυπάει στη βουβωνική χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ LINK